Termeni și condiții

Informatii generale

BAUMAG.RO este un domeniu care apartine companiei WERK ROMANIA SRL, cu sediul in mun. Baia Mare, str. Victoriei, nr. 165, jud. Maramures, prin intermediul caruia sunt comercializate produsele vandute de WERK ROMANIA SRL, CUI 29279613, nr. inreg. J24/943/2011, cu sediul in mun. Baia Mare, str. Victoriei, nr. 165, jud. Maramures, si de STORO SRL, CUI 8552760, nr. inreg. J24/442/1196, cu sediul in mun. Baia Mare, Bdul. Independentei, nr. 160, jud. Maramures.

Utilizarea site-ului presupune acceptarea prealabila de catre utilizator a Termenilor si Conditiilor de utilizare si a Politicii de Confidentialitate a acestuia, inclusiv cele ale vanzatorului, in ultima lor versiune actualizata, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre Utilizator/Cumparator si Administrator site si Vanzator.

Administratorul/Vanzatorul isi rezerva dreptul de a actualiza si modifica periodic Termenii si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificari ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificari ale cerintelor legale. Documentul este opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la momentul afisarii in Site. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe Site versiunea modificata a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document

Pentru motive justificate baumag.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel imaginea site-ului/Vanzatorului.

Utilizatorul este de acord sa folosească serviciul numai în scopuri legale. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului www.baumag.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care ruleaza site-ul www.baumag.ro, va fi considerată tentativă de fraudare a sistemelor SC WERK Romania SRL și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au încercat acest fapt.

Utilizarea site-ului obliga utilizatorii la furnizarea de date corecte, asupra carora au dreptul de a le folosi.

Plata tuturor cheltuielilor adiționale în legătură cu folosirea serviciului, inclusiv acelea pe care furnizorul de servicii telefonice sau Internet le-ar putea solicita, intră in sarcina utilizatorului.

Prezentii termeni si confdtii se completeaza cu POLITICA DE CONFIDENTIALITATE si POLITICA DE COOKIES a site-ului www.baumag.ro.

Dreptul de proprietate

Domeniul WERK Romania SRL precum și toate informațiile conținute pe subdomeniile aferente acestuia sunt proprietate a companiei WERK Romania SRL.

Este interzisa copierea, modificarea, reproducerea, descarcarea sau transmiterea pe o alta cale a continutului site-ului www.baumag.ro. Continutul site-ului este protejat de legea dreptului de autor, legile referitoare la marci si proprietate intelectualta, materialele prezentate putand fi utilizate doar in scop informativ.

Limitarea raspunderii

Informatiile transmise/puse la dispozitie prin intermediul site-ului nu creeaza o relatie contractuala intre operator si utilizator, doar comenzile confirmate implica cele doua parti intr-un contract incheiat la distanta.

Fotografiile produselor au caracter strict informativ, fiind afisate pe site cu titlu de prezentare. Produsele efectiv achizitionate sau disponibile in format fizic pot diferi în mod semnificativ sub aspectul unor caracteristici (spre ex. ambalaj, diferente de culoare), inclusiv prin absența sau prezența eventualelor accesorii.

Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Important! In realitate pot sa apara diferente de structura si culoare la unele produse, deoarece aceste informatii afisate sunt influentate de ecranul dispozitivului de pe care sunt vizualizate, dar si de tehnica de aplicare a produselor!

Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server, nu garantam ca site-ul nu va fi intrerupt, va fi sigur, fara erori/virusi. Operatorul site-ului nu este responsabil pentru pierderi de tip hardware, software sau de fisiere rezultate ca urmare a utilizarii site-ului.

Utilizatorul este de acord să exonereze de răspundere și să nu acționeze WERK Romania SRL în justiție cu privire la orice pretenție ridicată de către un terț, rezultată din utilizarea Serviciului și/sau a Internetului de către Utilizator, cât și cu privire la orice pierdere (directă, indirectă, pe cale de consecință sau de altă natură), costuri, acțiuni, procese, pretenții, stricăciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecată) sau alte răspunderi, suferite în vreun fel sau provocate direct de WERK Romania SRL ca urmare a încălcării sau ignorării de către Utilizator a acestor termeni și condiții.

Conditii comerciale

Administratorul site-ului depune eforturi constante pentru ca informatiile prezentate pe site cu privire la produse (pret, denumiri, caracteristici, specificatii, etc.) sa fie corecte, dar nu sunt excluse erorile care pot afecta preturile sau alte specificatii ale produselor. Daca apare o astfel de situatie la validarea comenzii, cumparatorul va fi informat asupra situatiei aparute, avand posibilitatea de a confirma comanda la pretul corect/in conditiile corecte sau de a o anula.

Vanzatorul își rezervă dreptul de a modifica în orice moment prețurile și/sau conținutul ofertelor de pe website în funcție de schimbările ce au loc cu privire la produsele și serviciile comercializate.

Plasarea comenzii

Pentru achizitionarea de produse de pe site, utilizatorul va plasa o comanda, avand posibilitatea sa creeze un cont de utilizator sau sa plaseze comanda ca si vizitator. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta.

Sunt luate in considerare comenzile finalizate si care au introduse toate datele de indentificare ale clientului solicitate pe site, simpla adaugare a unui produs in cosul de cumparaturi nu presupune comandarea acestuia sau rezervarea sa. Prin finalizarea unei comenzi, cumparatorul confirma ca datele furnizate sunt corecte, complete si adevarate.

Fiecare comanda plasata va fi validata telefonic/prin intermediul email-ului. Validarea comenzilor se face in intervalul 8-16, in termen de maxim 2 zile lucratoare de la plasarea acestora. Comenzile plasate in zilele de sambata, duminica si sarbatori legale vor fi prelucrate in urmatoarea zi lucratoare. Procesarea si livrarea comenzilor urmeaza a se face conform prevederilor sectiunii ,,Livrarea produselor’’.

Vanzatorul are dreptul de a anula comanda plasata de cumparator, in urmatoarele cazuri:

 • plata pentru care s-a ales mijlocul de plata nu a fost efectuata in 3 zile lucratoare, adica suma care trebuia platita nu a intrat in contul furnizorului in termenul mentionat;
 • cumparatorul nu poate fi contactat in vederea validarii comenzii;
 • cumparatorul a plasat si in trecut comenzi pe care ulterior nu le-a achitat/ridicat;
 • produsele nu se mai afla in stoc;
 • cumparatorul a furnizat date incomplete, incorecte sau nereale, facand astfel imposibila livrarea comenzii;
 • livrarea prin curier/mijloace de transport proprii nu a putut fi efectuata (de ex. clientul nu poate fi gasit la adresa);
 • informatia de pe site cu privire la produsele comandate este eronata, datorita unor erori tehnice sau umane.

Anularea se va face printr-o simpla notificare prealabila adresata cumparatorului, in masura in care sunt detinute datele de contact necesare pentru aceasta (adresa de email/numar de telefon). In cazul anularii comenzii, partile nu au nici o obligatie una fata de cealalta si nici una dintre ele nu poate pretinde celeilalte daune interese.

Finalizarea comenzii de catre client presupune acceptarea de catre acesta a pretului produselor comandate, precum si a costurilor de livrare afisate pe site. De asemenea in cazul in care este necesar ca marfa sa fie transportata pe paleti, cumparatorul va suporta si contravaloarea acestora, avand posibilitatea returnarii acestora si rambursarii sumei achitate, conform capitolului ,,Retur paleti’’.

Pana la momentul validarii comenzii, cumparatorul poate renunta la aceasta, notificand vanzatorul telefonic/prin email.

Pret si modalitati de plata

Preturile prezentate sunt exprimate in lei si includ TVA. La pretul de achizitie se pot adauga costuri de livrare.

Plata produselor se efectueaza in numerar/cash, la livrarea produsului, sau prin Ordin de Plata la plasarea comenzii online. Pentru produsele care implica personalizare conform cerintelor clientului precum si in cazul celor livrate prin curier plata se va face integral la plasarea comenzii exclusiv prin ordin de plata.

Pentru plata prin transfer bancar, clientii trebuie sa completeze numarul facturii proforme in ordinul de plata, pentru a identifica plata.

In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

In cazul in care plata se face prin transfer bancar, clientul va primi o notificare prin e-mail/SMS si va fi anuntat ca plata este confirmata, iar produsele din comanda urmeaza sa fie pregatite pentru a fi livrate.

Livrarea produselor

Produsele livrate sunt insotite de factura fiscala. Cumparatorul are obligatia sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi.

Livrarea produselor comandate de cumparator se face la adresa indicata de acesta, prin intermediul unei firme de curierat sau prin propriile masini. Clientul are posibilitatea de a ridica personal comanda dintr-o locatie indicata de WERK ROMANIA SRL.

Produsele sunt livrate in limita stocului disponibil. Cumparatorul va fi informat daca unul/mai multe produse nu se mai afla in stoc, acesta avand posibilitatea sa opteze pentru livrarea produselor care se afla in stoc, urmand sa fie informat atunci cand intra in stoc si restul produselor din comandate.

Pentru comenzi in afara teritoriului Romaniei, vanzatorul isi rezerva dreptul de a valida/nu comanda in functie de posibilitatile de livrare disponibile.

Termenul de livrare este de minim 1 zi lucratoare si maxim 14 zile lucratoare pentru comenzile pentru care toate produsele sunt in stoc, termen socotit de la data validarii comenzii. In cazul comenzilor cu plata efectuata prin transfer bancar termenul de livrare se calculeaza de la data creditarii contului vanzatorului cu suma reprezentand contravaloarea produselor. Termenul poate fi modificat din motive independente de vointa vanzatorului, cum ar fi lipsa produselor din stocul propriu sau al furnizorului.

In cazul in care clientul doreste sa specifice anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, acestea vor fi introduse in casuta de mesaj optional inainte de finalizarea comenzii.

Cu privire la expedierea comenzii, clientul va fi instiintat telefonic/prin email in ziua in care se face expedierea acesteia. In cazul in care clientul nu poate fi contactat in vederea confirmarii expedierii comenzii, livrarea va fi amanata pana la momentul la care se confirma livrarea din partea acestuia.

Marfa comandata poate fi preluata de orice persoana desemnata de cumparator, aspect care va fi comunicat in scris (nume si date ci serie si nr).

La livrarea bunurilor, cumparatorul va verifica conformitatea acestora, avand dreptul sa refuze produsele neconforme:

 • s-au livrat alte produse decat cele comandate;
 • s-au livrat alte cantitati decat cele comandate;
 • ambalajele produselor sunt deteriorate.

In caz de refuz clientul are optiunea de a solicita inlocuirea produselor neconforme cu altele conforme, in masura in care acest lucru este posibil.

In acest sens se va intocmi un formular de retur in care vor fi specificate motivele returului.

Bunurile trec in proprietatea cumparatorului dupa semnarea documentelor de livrare si efectuarea platii (in cazul in aceasta nu a fost efectuata anterior prin virament bancar) catre curier sau personalul vanzatorului.

Dreptul de retragere si politica de retur

In acord cu dispozitiile OUG 34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, cumparatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage din contract, avand posibilitatea returnarii produselor achizitionate si restituirii contravalorii acestora.

Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la :

 • (I) ziua la care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul, a intrat in posesia fizica a produselor, in cazul unui contract de vanzare cumparare sau
 • (II) de la ziua la care intra consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul, a intrat in posesia fizica a ultimului produs, in cazul unui contract privind bunuri multiple comandate printr-o singura comanda si livrate separat.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).Pregatirea returului si cheltuielile de returnare cad in sarcina clientului. Cererile de retur vor fi solutionate in termen de 14 zile de la data comunicarii. Pe baza detaliilor de identificare a comenzii, vi se va indica locatia unde trebuie returnate produsele. Returul poate fi facut direct in magazin sau prin curier la adresa indicata, in functie de preferinta cumparatorului. Pentru a alege metoda potrivita de transport clientul va consulta reprezentantul vanzatorului.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la receptionarea fizica a produselor returnate, dupa ce produsele returnate au fost verificate de catre vanzator, iar conditia lor este corespunzatoare. Restituirea sumelor incasate se face prin virament bancar. In cazul sumelor achitate in numerar, cumparatorul are posibilitatea de a opta pentru restituirea sumelor in numerar sau prin virament bancar.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului reconditionat sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

In vederea efectuarii returului cumparatorul va contacta telefonic vanzatorul si va completa formularul de retur de pe site.

Cererile de retur vor fi solutionate in termen de 14 zile de la data comunicarii. Pe baza detaliilor de identificare a comenzii, vi se va indica locatia unde trebuie returnate produsele

Nerespectarea tuturor conditiilor mentionate duce la refuzul returului.

Retur paleti

In cazul in care pentru transportul marfurilor comandate sunt necesari paleti, acestia pot fi returnati vanzatorului dupa cum urmeaza:

 • pe loc, dupa descarcarea materialelor livrate, soferul va astepta maximum 30 minute descarcarea paletilor.
 • in termen de maximum 14 zile de la livrarea comenzii de catre client.

Se pot oferi la schimb paleti identici aflati in stare buna de utilizare.

In cazul in care inapoierea paletilor nu se face in momentul livrarii, acestia vor fi returnati personal in termenul de timp mentionat anterior, doar la punctul de lucru din care a fost ambalata si livrata comanda. Adresa punctului de lucru este mentionat pe factura.

Returnarea contravalorii paletului achitat prin transfer bancar se face in termen de 14 zile in contul din care a fost efectuata plata.

Pentru comenzile de tip ramburs, daca europaletii sunt inapoiati livratorului in conditiile mentionate mai sus, nu va mai fi necesara achitarea costului pentru paleti.

Exceptii de la dreptul de retragere

Sunt exceptate de la dreptul de retragere, in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele:

 • furnizarea de produse realizate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar
 • furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid
 • furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consummator
 • furnizarea de produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.
Garantii

Toate produsele beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Garantia de conformitate se acorda pentru clientii persoane fizice conform prevederilor legale: OG21/1992; Legea 449/2003; pentru produsele comercializate de catre vanzator conform duratei de viata a produselor.

Vanzatorul garanteaza calitatea produselor comercializate cu conditia utilizarii lor in regim normal, in conformitate cu prescriptiile din fisele tehnice si tehnologice, precum si a recomandarilor date de producator.

Cumparatorului ii revine obligatia de a respecta prescriptiile cu privire la punerea in opera a produselor, respectand termenul de valabilitate indicat pe ambalaj.

Pentru a beneficia de garantie produsele furnizate de vanzator vor fi manipulate, pastrate si depozitate conform specificatiilor din documentele aferente produselor.

Raspunderea vanzatorului se limiteaza la valoarea de achizitie a produselor, cumparate in conditiile prezentei garantii si nu acopera alte daune colaterale sau cheltuieli suplimentare.

DACA UN PRODUS VANDUT PE SITE-UL WWW.BAUMAG.RO NU ESTE CONFORM CU SPECIFICATIILE, ATUNCI SINGURA RESPONSABILITATE A VANZATORULUI ESTE DE A INLOCUI PRODUSUL SAU DE A RETURNA VALOAREA DE ACHIZITIE A ACESTUIA ATUNCI CAND INLOCUIREA ACESTUIA NU ESTE POSIBILA (DE EXEMPLU DIN CAUZA FAPTULUI CA PRODUSUL A IESIT DIN FABRICATIE).

PRODUSELE VANDUTE PE SITE-UL WWW.BAUMAG.RO SUNT VANDUTE "ASA CUM SUNT", "CU ORICE POSIBIL DEFECT INCLUS". VANZATORUL NU ISI ASUMA IN NICIUN FEL VREO RESPONSABILITATE EXTINSA CU PRIVIRE LA PAGUBELE CARE POT DECURGE DIN UTILIZAREA ACESTORA, ALTA DECAT SCHIMBAREA PRODUSULUI SAU RETURNAREA VALORII DE ACHIZITIE, IN TIMPUL PERIOADEI DE GARANTIE.

CLIENTUL INTELEGE SI ESTE DE ACORD CA ESTE SINGURUL RESPONSABIL PENTRU FOLOSIREA ACESTOR PRODUSE IN LIMITELE LEGII. ORICE FEL DE VIOLARE A LEGISLATIEI IN VIGOARE PRODUSA PRIN UTILIZAREA PRODUSELOR VANDUTE PE SITE-UL WWW.BAUMAG.RO ESTE EXCLUSIV RESPONSABILITATEA CLIENTULUI. VANZATORUL NU VA FI RESPONSABIL IN NICIUN FEL IN CAZUL UNEI ASEMENEA SITUATII.

IN NICIO SITUATIE VANZATORUL NU VA FI RESPONSABIL CATRE CLIENT SAU ORICE ALTA TERTA PARTE PENTRU NICIUN FEL DE PAGUBA DIRECTA, INDIRECTA SAU DE ORICE ALTA NATURA PRODUSA PRIN UTILIZAREA PRODUSELOR VANDUTE PE SITE-UL WWW.BAUMAG.RO, ORICE FEL DE PAGUBA DIRECTA, INDIRECTA, SAU DE ORICE FEL DE ALTA NATURA PRODUSA IN URMA UTILIZARII PRODUSELOR ESTE EXCLUSIV RESPONSABILITATEA CLIENTULUI. ACESTE PREVEDERI SUNT VALABILE PE TERMEN NELIMITAT, INCLUSIV DUPA EXPIRAREA PERIOADEI DE GARANTIE.

SITUAŢII CARE DUC LA PIERDEREA GARANŢIEI
 1. Utilizarea in cadrul sistemelor, a unor produse incompatibile care nu respecta recomandarile vanzatorului. Utilizarea in sisteme a unor produse furnizate de alti producatori.
 2. Garantia nu acopera uzurile premature sau anormale cauzate de nerespectarea prescriptiilor din fisele tehnice sau tehnologice (utilizarea produselor in alte scopuri decat cele pentru care au fost recomandate, dilutie nepotrivita, procedee de pregatire/mixare incorecte, nerespectarea timpilor de lucru, a conditiilor meteo si a temperaturilor recomandate, manipularea, pastrarea si depozitarea inadecvata, etc.), de pregatirea necorespunzatoare a stratului suport, nerespectarea succesiunii straturilor sau neaplicarea stratului final si a tuturor celorlalte conditii specificate in documentatia inaintata de vanzator.
 3. Garantia nu acopera deteriorarile mecanice sau chimice (altele decat cele normale) la produsele aplicate in sisteme.
 4. Garantia pentru materialele puse in opera poate fi pierduta daca se constata ca exista deficiente de executie cauzate de neglijenta sau rea vointa din partea executantului. Executantul va emite un certificat de garantie pentru executie, total independent de garantia acordata de vanzator.
 5. Garantia nu se aplica in situatia in care lucrarile de aplicare a produselor au fost executate de catre persoane necalificate.
 6. Situatiile de forta majora nu sunt acoperite de prezenta garantie.
 7. Garantia nu se acorda in cazul in care beneficiarul a utilizat produsele dupa descoperirea unui defect, precum si in cazul in care refuza sa puna la dispozitia reprezentantilor vanzatorului produsele spre examinare sau nu permite accesul persoanelor delegate de vanzator pentru examinarea suprafetelor unde s-au constatat probleme.
 8. Garantia nu se acorda in cazul in care se constata ca defectele sunt din vina utilizatorului.
MOD DE DEPUNERE ŞI SOLUŢIONARE A RECLAMAŢIILOR

In momentul aparitiei unei probleme legata de calitatea produselor, se va opri aplicarea sau inlaturarea de pe stratul suport a materialelor aplicate (atat a celor aplicate in timpul executarii lucrarilor, cat si a celor aplicate anterior si care se afla in perioada de garantie) si vor fi contactati angajatii firmei vanzatorului.

Raspunsul la reclamatia facuta, va fi dat in maxim 10 zile lucratoare, de la intocmirea Procesului Verbal de Constatare, si va veni din partea vanzatorului sau producatorului, dupa caz.

Pe perioada expertizei tehnice, vanzatorul nu va inlocui produsele care fac obiectul reclamatiei, decat contra cost.

In eventualitatea constatarii unor vicii de fabricatie, produsele viciate vor fi inlocuite cu altele conforme sau echivalente din punct de vedere al caracteristicilor, in functie de disponibilitatea acestora in stocul producatorului.

In vederea solutionarii eventualelor reclamatii de neconformitate, cumparatorul va prezenta vanzatorului produsele cu probleme, factura fiscala in baza careia se acorda garantia, dovada platii integrale a materialelor achizitionate.

Informații cu caracter personal

Datele cu caracter personal colectate sunt prelucrate in acord cu prevederile legale.

WERK ROMANIA SRL colecteaza informatii cu caracter personal doar cu acordul si informarea utilizatorului, atunci cand acesta foloseste serviciile sale, face solicitari legate de serviciile pe care le furnizeaza, se inregistreaza pentru a primi informatii sau alte servicii sau raspunde unor comunicari din partea Furnizorului (chestionare, sondaje).

Tipul de informatii cu caracter personal care pot fi colectate cuprinde, spre exemplu, numele, adresa postala, data nasterii, genul, numarul de telefon/fax, cont bancar, adresa de e-mail, sau alte informatii colectate la inregistrare sau prin sondaje.

Daca utilizatorul alege sa furnizeze informatii cu caracter personal, acestea vor fi utilizate numai in scopurile declarate la colectarea lor.

Prin furnizarea de date, utilizatorul este de acord cu procesarea datelor conform prezentilor termeni si conditii.

Securitatea informațiilor

In privinta comunicatiilor pe Internet, cum ar fi e-mailul, acestea nu sunt securizate decat in urma incriptarii. Informatia pe care o puneti la dispozitie ar putea fi rutata printr-un numar de servere inainte de a ajunge la destinatie - aceasta este natura Internetului. Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru accesul neautorizat sau pierderea informatiilor personale care este in afara controlului sau.

Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica continutul prezentilor termeni si conditii in orice moment in acord cu schimbarile intervenite in legislatia in vigoare.

REGULAMENT CU PRIVIRE LA PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL WERK Romania SRL

SC WERK Romania SRL, in calitate de operator date cu caracter personal, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizator ori de terti. Ne obligam ca datele cu caracter personal vor fi: prelucrate cu buna credinta si in conformitate cu dispozitiile legale, colectate in scopuri determinate, explicite si legitime, adecvate, pertinente si neexcesive, prin raportare la scopul in care sunt colectate si ulterior prelucrate, exacte si actualizate; datele inexacte sau incomplete din punct de vedere al scopului pentru care sunt colectate si respectiv prelucrate vor fi sterse sau rectificate, stocate intr-o forma care sa permita identificarea persoanei vizate strict pe perioada necesara realizarii scopurilor in care datele sunt colectate si prelucrate.

Societatea noastră va prelucra următoarele date:

 1. Datele prelucrate
  1. Date cu caracter personal:
   • numele
   • adresa poștală
   • adresa de email
   • numărul de telefon
   • adresa sau adresa de livrare
   • contul bancar
   • daca utilizatorul dorește să primească informații de la WERK ROMANIA SRL prin e-mail, mesaje text SMS, poștă sau prin telefon
  2. Informații colectate despre modul în care este utilizat site-ul web:
   • informatii despre orice dispozitive pe care le-ati folosit (producatorul, modelul si sistemul de operare, adresa IP, tipul de browser si identificatorii de dispozitive mobile);
   • cookies si informatii despre comportamentul de navigare online si istoricul pe site-urile si aplicatiile noastre, locatia, si informatii despre cand faceti clic pe unul dintre anunturile noastre (cele prezentate pe site-urile altor organizatii);

 2. Scopul prelucrarii datelor

  1. Vanzarea respectiv cumpararea de produse comercializate de WERK ROMANIA SRL si STORO SRL
   • Sunt prelucrate date in vederea negocierii, incheierii si executarii de contracte cu clientii. De asemenea datele colectate sunt utilizate si pentru a oferi servicii post-vanzare, cum ar fi retur produse, consultanta cu privire la produsele achizitionate, etc.
   • Datele solicitate sunt necesare conform legislatiei in vigoare in vederea intocmirii documentelor legale in vigoare.
   • Baza legala: Necesitatea incheierii si executarii contractului in acord cu prevederile legale. Interesul legitim.

  2. Conformarea cu prevederile legale. Activitatea economico-finaciara si administrativa a companiei. Analize si studii interne.
   • Societatile comerciale care utilizeaza platorma www.baumag.ro prelucreaza date cu caracter personal conform prevederilor legale care se aplica activitatii pe care o desfasoara.
   • Informatiile furnizate sunt utilizate pentru organizarea contabilitatii in acord cu prevederile legale, intocmirea documentelor financiar-contabile, pentru analize financiare, pentru a intocmi rapoarte solicitate de autoritatile statului, in cadrul controalelor efectuate de autoritatile publice.
   • Datele vor fi puse la dispozitia autoritatilor la solicitarea acestora, cu respectarea dispozitiilor legale.
   • In cadrul analizelor si studiilor interne acestea sunt utilizate pentru imbunatatirea produselor si serviciilor furnizate.
   • Baza legala: Conformarea cu prevederile legale. Interesul legitim.

  3. Comunicari comerciale si marketing
   • Cu acordul prealabil al clientilor, acestia vor fi informati cu privire cu privire la produsele si serviciiile furnizate si campanii promotionale desfasurate de companie. Informarea clientilor se poate face in format electronic prin trimiterea de newsletter-uri/sms-uri, sau prin trimiterea de cataloage, pliante/alte notificari.
   • De asemenea pentru a afla parerea clientilor cu privire la colaborarea avuta, produsele/serviciile furnizate acestia vor fi contactati. Clientii nu sunt obligati sa raspunda, optiunea lor neinfluentand colaborarea cu WERK ROMANIA SRL sau STORO SRL.
   • Baza legala: Consimtamantul clientului. Interesul legitim.

  4. Politica Cookies
   • In vederea imbunatatirii experientei de navigare pe site-ul baumag.ro, precum si pentru analizarea preferintelor clientului, dar si in scopuri de marketing(publicitate), site-ul foloseste cookie-uri
   • “Cookie"-urile joaca un rol important in facilitarea accesului si livrarii serviciilor de care utilizatorul se bucura pe internet, precum: limba in care este vizualizat un website, moneda in care se exprima preturile, pastrarea optiunilor pentru diverse in cosul de cumparaturi– generandu-se astfel flexibilitatea "cosului de cumparaturi".
   • Cookie-urile ofera proprietarilor de site-uri un feedback valoros cu privire la modul in care site-urile lor sunt utilizate de catre utilizatori, imbunatatesc eficienta publicitatii online astfel incat acestia sa le poata face mai eficiente si accesibile utilizatorilor. Permit ca aplicatiile multimedia sau alte aplicatii de pe alte site-uri sa fie incluse intr-un anumit site pentru a crea o experienta de navigare mai valoroasa, mai utila si mai placuta; nu solicita informatii cu caracter personal si nu identifica in mod personal utilizatorii.
   • Baza legala: Interesul legitim.

  5. Destinatarii datelor cu caracter personal
   • Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator.
   • In vederea respectarii prevederilor legale aplicabile sau pentru prestarea serviciilor solicitate de utilizatori, Werk Romania SRL va transmite datele cu caracter personal necesare acestor scopuri catre persoane fizice sau juridice precum: autoritati ale statului, instante judecatoresti, furnizori care ne asigura servicii operationale/functionale, parteneri care vand pe platforma www.baumag.ro, furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de plata/bancare, alte persoane fara de care am fost autorizati de persoanele vizate sa dezvaluim datele cu caracter personal.
   • Werk Romania SRL va transmite datele cu caracter personal colectate catre terti colaboratori pentru finalizarea/livrarea comenzilor. Astfel in cazul livrarilor care se fac prin firme de curierat datele necesare vor fi comunicate acestora.
   • Autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari si in consecinta, nu va fi necesar consimtamantul persoanei vizate (de ex.: datele personale solicitate de instantele de judecata, procurori, organe de urmarire penala, daca sunt necesare desfasurarii unei anchete).

  6. Durata de stocare a datelor cu caracter personal
   • Datele cu caracter personal sunt stocate pe durata de timp stabilita de lege.In cazul in care nu exista o prevedere legala care sa stabileasca durata, datele vor fi pastrate atat cat este necesar.
   • In cazul datelor furnizate in scopuri de marketing si pentru comunicari comerciale, acestea vor fi pastrate pana la retragerea consimtamantului clientului.

  7. Garanţii si drepturile persoanei vizate

   In acord cu prevederile legislatiei din domeniul prelucrarii datelor cu caracter personal, utilizatorii site-ului WWW.BAUMAG.RO, beneficiaza de urmatoarele drepturi:

   • Dreptul la informare, si anume dreptul de a primi detalii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal efectuata de WERK ROMANIA SRL si STORO SRL, conform celor mentionate in prezentii termeni si conditii
   • Dreptul de acces la datele cu caracter personal. Clientul are drept de acces la toate datele cu caracter personal care il privesc si care sunt prelucrate de WERK ROMANIA SRL si STORO SRL. Totodata are drept de a cunoaste categoriile de date detinute, scopurile prelucrarii, partile cu care aceste date sunt partajate, precum si perioada de pastrare a acestor date.
   • Dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal. Clientul poate sa solicite o copie a datelor cu caracter personal care il privesc si care sunt prelucrate de WERK ROMANIA SRL si STORO SRL.
   • Dreptul la rectificarea datelor cu caracter personal. . Clientul are dreptul de a solicita si a obtine corectarea datelor inexacte sau incomplete, precum si completarea datelor incomplete.
   • Dreptul la stergerea datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita ca datele sale cu caracter personal sa nu mai fie prelucrate sau sa fie sterse de catre Werk Romania SRL si Storo SRL. Este imposibila stergerea datelor cu caracter personal in cazul in care acestea sunt necesare pentru indeplinirea unei obligatii contractuale fata de client, sau in cazul in care este necesara respectarea unei obligatii legale (spre exemplu legislatia fiscala).
   • Dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal. In cazul in care clientul contesta exactitatea datelor cu caracter personal, pe perioada verificarii corectitudinii acestora, clientul poate solicita restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal. Clientul mai poate sa uzeze de acest drept in cazul in care operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal sau daca clientul obiecteaza cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal pentru motive pe care WERK ROMANIA SRL si STORO SRL le considera legitime.
   • Dreptul la opozitie privind modul de gestionare a datelor cu caracter personal. Clientul se poate opune in orice moment prelucrarii datelor sale cu caracater personal in orice moment in conditiile prevederilor Regulamentului GDPR.
   • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.
   • Dreptul la portabilitatea datelor cu caracter personal. In situatia datelor prelucrate in baza consimtamantului clientului, clientul are dreptul de a solicita WERK ROMANIA SRL sa transfere datele sale catre un alt operator.
   • Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea nationala de supraveghere a datelor cu caracter personal in situatia in care considerati ca datele dvs. nu sunt prelucrate in conformitate cu prevederile legale.

   In vederea exercitarii drepturilor mentionate dar si pentru intrebari suplimentare, va rugam sa ne contactati la adresa de email office@baumag.ro sau la adresa: WERK ROMANIA SRL Victoriei 165 Baia Mare, Maramures

Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

Legea aplicabila - jurisdictia

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Utilizatori / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Baia Mare.

Werk Neka
Acest website folosește fișiere tip cookies pentru a vă oferi o experiență îmbunătățită. Prin continuarea navigării pe acest website, confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.
Coșul de cumpărături